'Manchester United wil defensie renoveren: Rode Duivel nog altijd optie'

'Manchester United wil defensie renoveren: Rode Duivel nog altijd optie'

24-07-2018 22:46
1

Timothy Fosu-Mensah lijkt ook komend seizoen geen wedstrijden voor Manchester United te gaan spelen. De verdediger werd vorig seizoen verhuurd aan Crystal Palace en gaat naar verluidt ook komend seizoen elders aan de slag.

De Oranje-international lijkt ook komend seizoen verhuurd te gaan worden, maar zou er volgens Manchester Evening News weinig voor voelen om wederom het rood-blauw van Crystal Palace te dragen. Valencia leek voor Fosu-Mensah in de markt te zijn, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de Italiaan Cristiano Piccini.

Manchester United is ondertussen bezig om de verdediging te renoveren. Daley Blind vertrok al naar Ajax en ook Matteo Darmian lijkt weinig toekomst op Old Trafford te hebben: de Italiaanse back staat naar verluidt in de belangstelling van Napoli.

Hier moet de komst van een nieuwe centrale verdediger tegenover staan: Jerome Boateng van Bayern München wordt genoemd, maar de Duitser staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain. Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur) en Harry Maguire (Leicester City) zijn de andere opties.