OFFICIEEL: Anderlecht kondigt terugkeer van ex-speler aan

OFFICIEEL: Anderlecht kondigt terugkeer van ex-speler aan

03-08-2018 20:16
6

RSC Anderlecht is druk bezig met de A-kern, maar ook de beloften krijgen een make-over. Er zijn niet alleen nieuwe spelers, maar ook nieuwe trainers. Paars-wit rekent daarvoor op een bekende naam.

Zo meldt Het Belang van Limburg dat de Brusselaars een oud-speler terug naar Neerpede halen. Meer bepaald gaat het om Sven Van der Jeugt. De ex-doelman kwam in het verleden uit voor Anderlecht en wordt nu keeperstrainer bij de beloften.

Van der Jeugt kon echter nooit doorbreken in het eerste elftal van Anderlecht. Daarna kwam hij nog uit voor Sporting Lokeren, AA Gent, Zulte Waregem, Lierse SK, Luik, STVV, Fortuna Sittard, Tienen, Bocholt, Houtvenne en Patro Eisden. Hij was vorig seizoen nog actief als doelmannentrainer bij de Limburgse amateurclub THES Sport.

Update 03/08 20u16: Sven Van der Jeugt mag zich voortaan ook de doelmannentrainer van de U21 van paars-wit noemen. Anderlecht kondigde de komst van de ex-speler via de officiële kanalen aan. 'Onze jonge keepers kunnen zich geen betere leermeester wensen: bij de jeugd kwam Sven drie seizoenen uit voor Paars-Wit en in 2001 debuteerde hij in het eerste elftal', schrijft Anderlecht op de clubwebsite.