Update: 'Club Brugge ziet speler na zeven jaar en 131 wedstrijden vertrekken'

Update: 'Club Brugge ziet speler na zeven jaar en 131 wedstrijden vertrekken'

Gepubliceerd: dinsdag 24 juli 2018 om 07:35di 24-07-2018 om 07:35

Club Brugge heeft zijn eerste prijs van het seizoen beet. Zondagavond versloeg Blauw-Zwart Standard met 2-1 in de strijd om de Supercup. Ondanks het resultaat was Ivan Leko niet al te gelukkig na de partij. Hij vreest voor nog enkele vertrekkers.

Wesley Moraes wordt al enige tijd aan Lazio gelinkt. Dat terwijl ook jongens als Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby op vertrekken staan. Daar blijft het echter niet bij. Routinier Lior Refaelov is ook op weg naar de exit. De Israeliër zat tegen Standard zelfs niet in de Brugse selectie.

Leko bevestigt dat Refaelov wellicht eerstdaags het Jan Breydelstadion verlaat. "Het is moeilijk werken voor een coach in deze transferperiode. Jongens als Refaelov zijn bezig met hun toekomst. Dat zorgt voor zenuwachtigheid", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Ex-Club Brugge trainer Michel Preud’homme zag dat ook. "Ik zag spelers bij Club Brugge die niet mochten spelen omdat er een transfer in de lucht hangt. Dat maakt het inderdaad niet makkelijk", aldus de huidige Standard-coach.

Update 24/07: Het Laatste Nieuws weet dat Refaelov zo goed als zeker vertrekt bij Club. De Israeliër onderhandelt met verschillende clubs, waaronder enkele in eigen land. Na zeven jaar zal de routinier het Jan Breydelstadion verlaten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws