'Club Brugge heeft vervanger voor Limbombe in het vizier, contract voor vijf jaar'

  'Club Brugge heeft vervanger voor Limbombe in het vizier, contract voor vijf jaar'

  Club Brugge ziet mogelijk Anthony Limbombe nog te vertrekken. De flankspeler maakte het voorbije seizoen veel indruk. Vincent Mannaert en co hebben al een opvolger in het vizier voor de éénvoudig Rode Duivel.

  Owngoalnigeria.com meldt exclusief dat Club Brugge een bod gedaan heeft op Ikouwem Udo. De linkerflankspeler  komt uit voor Enyimba FC of Aba. Bovendien is hij de kapitein van de Nigeriaanse U20.

  De 19-jarige full back speelde zich in de kijker op de African Nations Championship. Blauw-Zwart zou voor Udoh een contract van maar liefst vijf seizoenen klaarliggen hebben in Jan Breydelstadion. Zijn Nigeriaanse club bevestigt het nieuws.

  "Het gaat om een deal voor vijf jaar. We denken dat dit een goede stap is in zijn nog jonge carrière. Er toonden ook nog andere club interesse, maar Club Brugge is de enige die een formeel bod op tafel legde voor hem", klinkt het.

  Plaats een reactie

  freeman +11012
  maandag 23 juli 2018 om 11:18
  Halen maar ! Als rotatiemogelijkheid voor Groeneveld .
  Vind ik leuk
  maandag 23 juli 2018 om 11:20
  Hoe zot dat men nu al bezig is met de opvolger (udo) voor een opvolger (groeneveld) voor een speler (limbombe) die op dag van vandaag nog niet eens weg is.
  Vind ik leuk
  Dirk H +3080
  maandag 23 juli 2018 om 11:39
  En dan durven ze zelf zeggen, dat de transferperiode te lang is
  Vind ik leuk
  Hhti +1455
  maandag 23 juli 2018 om 12:26
  Getalenteerd hoor, er loopt zoveel talent rond in de wereld die nooit de top zullen zien wegens niet op het goeie moment op de goede laats te zijn! ik wil maar zeggen, je moet niet gekend zijn om en supertalent te zijn, je moet ze vinden. Euh ja er zullen er ook niet lukken van deze transfers, ben ik me bewust van!!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws