Preud'homme slikt bittere pil met transfer Edmilson: 'Hebben er alles aan gedaan'

  Preud'homme slikt bittere pil met transfer Edmilson: 'Hebben er alles aan gedaan'

  Michel Preud’homme moest zondagavond twee bittere pillen slikken. De Supercup ging naar Club Brugge (2-1) en ook sterkhouder Junior Edmilson bevestigde zijn transfer naar het Qatarese Al-Duhail.

  De oefenmeester van Standard gaf na afloop van de Supercup ook meer uitleg over de transfer van Edmilson. “Nou, hij gaat weg. Zaterdag was alles nog niet ondertekend. We hebben er alles aan gedaan om hem te houden, hij kreeg een zeer goed contract aangeboden, maar op een bepaald moment kunnen de Belgische clubs niet meer concurreren”, vertelt Preud’homme tegenover RTBF.

  “Vanaf het moment dat een club de prijs geeft die de president verlangt, moet je slim zijn en niet het hele seizoen een speler houden die misschien niets meer doet. Dat is voetbal. Ik kende Saudi-Arabië, maar ik heb niet over Qatar gesproken met Junior. Ik ben niet zijn manager. Het enige dat ik deed was hem overtuigen bij Standard te blijven."

  Poll

  Snap jij de beslissing van Edmilson?

  (506 stemmen)

  Plaats een reactie

  TageMeister +4676
  maandag 23 juli 2018 om 07:37
  Binnen 6 maand heeft hiu spijt, of hik wordt snel uitgeleend
  Vind ik leuk
  SD +8763
  maandag 23 juli 2018 om 08:01
  Als je voor het geld kiest is het nog moeilijk om in de JPL te blijven. 3.5 miljoen netto op jaarbasis kan niemand betalen, ook Coucke niet.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws