'Lyon wil niet Marlon, maar wel andere speler van FC Barcelona'

'Lyon wil niet Marlon, maar wel andere speler van FC Barcelona'

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 23:40zo 22-07-2018 om 23:40

Olympique Lyon heeft de pijlen gericht op Yerry Mina. FC Barcelona bood eerst Marlon aan bij de Ligue 1-club, maar in hem heeft de club geen interesse. Voor Mina heeft Lyon wél belangstelling.

Dat wordt in Frankrijk gemeld door RMC en L'Equipe. Marlon en Mina zijn allebei spelers van Barcelona. Marlon werd door de Spaanse club aangeboden in Lyon, maar daar hebben ze geen belangstelling voor de 22-jarige Braziliaan. Mina krijgt in Lyon simpelweg de voorkeur boven Marlon, die net als de Colombiaan overbodig lijkt in Barcelona.

Lyon moet van goeden huize komen om kans te maken op Mina, want de 23-jarige Colombiaanse verdediger staat naar verluidt ook in de belangstelling van clubs uit Engeland en Turkije. Everton is al gelinkt aan Mina, net als Fenerbahçe. Mina werd vorig jaar zomer gekocht door Barcelona, maar heeft zijn stempel niet kunnen drukken. Meevaller voor de club is dat hij een sterk WK achter de rug heeft, waarin hij een van de uitblinkers van Colombia was.

Mina heeft in Spaanse media bevestigd dat er aanbiedingen voor hem zijn. Namen van clubs noemde hij niet. 

Plaats een reactie

firedwarf +3647
zondag 22 juli 2018 om 23:42
Niet twijfelen verkopen... Valverde ziet er toch niks in en die jong verdient het om te spelen desnoods verkopen met terugkoopoptie...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws