Leko spreekt zich uit over twee aanwinsten: Speciale speler

Leko spreekt zich uit over twee aanwinsten: "Speciale speler"

22-07-2018 22:30
2

Ivan Leko mag opnieuw een prijs bijschrijven: hij heeft de Supercup gewonnen met Club Brugge. In zijn basiself viel vooral Arnaut Groeneveld op met een uitstekende prestatie.

Dat heeft Leko ook gezien. "Danjuma was in de eerste helft een speciale speler, met goeie acties. We proberen echter als team te spelen. Dat was vorig seizoen onze sterkte en dat moet ook dit seizoen zo zijn", zo vertelde hij bij Play Sports.

Leko liet Mats Rits op de positie van Marvelous Nakamba spelen. Een geslaagde test? "Voor Rits was het niet zijn beste positie. Hij moet eigenlijk kunnen infiltreren. Mats heeft echter een correcte prestatie geleverd."

Leko is hoe dan ook blij met dit kleine prijsje. "De Supercup is geen titel of beker, maar het is toch mooi om te winnen. Het was een goeie wedstrijd van Club Brugge tegen een goeie ploeg als Standard. In de tweede helft was er meer pressing van Standard en wij waren iets minder fris dan in de eerste helft. Als je naar onze situatie kijkt, moet ik gewoon blij zijn."