'Tuchel zoekt versterkingen en denkt onder meer aan twee Rode Duivels'

'Tuchel zoekt versterkingen en denkt onder meer aan twee Rode Duivels'

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 21:08zo 22-07-2018 om 21:08

Jan Vertonghen staat op het lijstje van Paris Saint-Germain. Trainer Thomas Tuchel is nog niet tevreden met wat hij achterin momenteel tot zijn beschikking heeft en denkt aan versterkingen.

Dat meldt Le Parisien. Tuchel vindt dat er nog twee verdedigers en een middenvelder nodig zijn bij PSG. De Duitse trainer geeft prioriteit aan de komst van een of meerdere centrale verdedigers. Tuchel heeft twee namen op zijn lijstje staan: Vertonghen en Antonio Rüdiger (Chelsea). Rüdiger ligt nog voor vier jaar vast in Londen, Vertonghen nog maar voor één jaar bij Tottenham Hotspur.

Tuchel heeft spelers op het oog die zowel in het hart van de defensie kunnen spelen, maar ook als back kunnen dienen. Vertonghen en Rüdiger spelen bij hun club centraal, maar zouden ook eventueel op de flanken kunnen worden neergezet.

PSG heeft ook de pijlen gericht op een controlerende middenvelder. N'Golo Kanté is topkandidaat in Frankrijk, maar zijn komst wordt een moeilijk verhaal. PSG kiest er nu voor om vol voor Axel Witsel te gaan. Witsel (29) heeft veel internationale ervaring en is mogelijk de pion waar Tuchel naar op zoek is. Witsel wordt al langer in de gaten gehouden door de clubleiding van PSG. Hij speelt nu in China.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws