Zulte Waregem slikt vermijdbare nederlaag in laatste oefenpartij

22-07-2018 16:15
1

Zulte Waregem heeft in eigen huis verloren van het Nederlandse AZ. In het Regenboogstadion werd het 0-1 voor de bezoekers.

Bij AZ stond oude bekende Marco Bizot in het doel, en die moest op het kwartier redden na een schot van Kaya. Veel doelgevaar was er niet in de eerste helft, maar vlak voor de pauze kreeg de thuisploeg wel nog twee enorme kansen. Noch Faik, noch Harbaoui kon echter de openingstreffer scoren.

Ook in de tweede helft schoot Zulte Waregem het best uit de startblokken, maar het werd koud gepakt door de Nederlanders. Na een corner was het Friday die 0-1 kon maken. Het signaal voor een slotoffensief met nog heel wat kansen voor de thuisclub, maar geen doelpunten.

Volgende week begint het echte werk voor Francky Dury en co. Thuis is Waasland-Beveren de eerste tegenstander.