Update: Broos heeft meteen reactie klaar na Afrikaanse geruchten

Update: Broos heeft meteen reactie klaar na Afrikaanse geruchten

22-07-2018 15:30
3

Momenteel doet er in Afrika een gerucht de ronde dat Hugo Broos opnieuw aan de slag zal gaan als bondscoach. Tunesië wil hem als opvolger van Nabil Maaloul. Dat schrijft onder meer Kapitalis

Het nieuws is bijzonder omdat Broos nog maar net is aangesteld als technisch directeur van KV Oostende. Broos werkt sinds maart van dit jaar aan de kust. Hij kwam na het vertrek van Marc Coucke en Luc Devroe bij KV Oostende terecht. Daarvoor was Broos aan de slag als bondscoach van Kameroen. Met dat land won hij de Afrika Cup.

Tunesië moet op zoek naar een nieuwe bondscoach, omdat Maaloul na het WK vertrok als selectieheer. Hij koos ervoor om aan de slag te gaan als trainer in Qatar. Hij ondertekende een contract bij Al-Dahil. 

Het is nog niet duidelijk om Broos effectief KV Oostende gaat verlaten en/of er mogelijk sprake is van een duobaan. 

Update: Op de clubwebsite heeft Broos ondertussen gereageerd op dit gerucht. "Er zijn aanbiedingen geweest, maar ik heb gekozen voor het mooie project van KV Oostende en daar blijf ik trouw aan. Het zou verkeerd zijn om na enkele maanden al andere oorden op te zoeken, zo zit ik niet in elkaar."