Anthuenis ziet een grote kracht bij Anderlecht: ‘Spelen voor de titel!'

Anthuenis ziet een grote kracht bij Anderlecht: ‘Spelen voor de titel!'

Gepubliceerd: zondag 22 juli 2018 om 10:19zo 22-07-2018 om 10:19

Anderlecht heeft de selectie voor komend seizoen flink versterkt. Ook in aanvallend opzicht werden enkele nieuwe namen binnengehaald en volgens ex-bondscoach Aimé Anthuenis was dit een sterke zet van Anderlecht.

Anderlecht heeft flink geïnvesteerd in enkele nieuwe spelers. “Bij Anderlecht kan Hein Vanhaezebrouck zich alvast niet langer wegsteken achter een gebrek aan materiaal”, begint Aimé Anthuenis zijn verhaal tegenover De Zondag.

Vooral het spitsentrio kan hoge ogen gooien komend seizoen. “Met Dimata en Santini speelde technisch directeur Luc Devroe knap op de bal. Voeg daarbij Musona en Anderlecht kan straks een sterk spitsentrio uitspelen. Bovendien kon Hein de spelersgroep in de voorbereiding naar zijn hand zetten.”

Anthuenis weet ook dat Anderlecht komend seizoen weer voor de titel wil gaan. “Coach zijn van Anderlecht betekent spelen voor de titel! Bij Club geldt hetzelfde. Zij willen presteren in de Champions League terwijl ze niet ver van de eerste plaats zullen af zijn”, aldus Anthuenis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws