'Juventus bepaalt Pjanic-vraagprijs: Manchester City en Chelsea op de eerste rij'

'Juventus bepaalt Pjanic-vraagprijs: Manchester City en Chelsea op de eerste rij'

22-07-2018 08:37
3

Juventus lijkt deze zomer afscheid te willen nemen van Miralem Pjanic. De 28-jarige Bosniër mag naar verluidt uit Turijn vertrekken wanneer er een bedrag van honderd miljoen euro op tafel komt.

Volgens Corriere dello Sport-journalist Alfredo Pedulla zijn Manchester City en Chelsea de belangrijkste gegadigden voor Pjanic, terwijl Calciomercato ook de namen van FC Barcelona en Paris Saint-Germain noemt. Chelsea wordt al langere tijd gelinkt aan de Bosniër, terwijl ook zijn huidige ploeggenoten Gonzalo Higuain en Daniele Rugani met de Londenaren in verband worden gebracht. Het is echter nog maar de vraag of The Blues bereid zijn om aan de vraagprijs voor Pjanic te voldoen. Manchester City lijkt honderd miljoen wél een 'schappelijk' bedrag te vinden voor de middenvelder.

Paris Saint-Germain lijkt op de achtergrond ook nog bezig te zijn met Pjanic. Volgens Mundo Deportivo houdt FC Barcelona de ontwikkelingen in Parijs scherp in de gaten. Wanneer de Bosniër naar PSG komt, lijkt de door Barça begeerde Adrien Rabiot rechtstreeks naar Camp Nou te kunnen verhuizen.