'Club Brugge is duidelijk de favoriet voor winst in de Supercup'

'Club Brugge is duidelijk de favoriet voor winst in de Supercup'

22-07-2018 09:04

Club Brugge en Standard trappen het nieuwe voetbalseizoen zondagavond op gang. Dan staat de Supercup op het programma. Doorgaans is de grote favoriet de kampioen. Ook bij de bookmakers is dat dit seizoen zo.

Ivan Leko kan beginnen aan zijn tweede seizoen als hoofdcoach van Blauw-Zwart. Tot dusver zag hij nog geen grote namen vertrekken, maar hij kan geen beroep doen op belangrijke pionnen zoals Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe en Marvelous Nakamba. Toch hebben de Bruggelingen zich goed versterkt.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloor het dan ook geen enkele wedstrijd. Daarnaast het het met Karlo Letica nu eindelijk een nummer één. Club lijkt daardoor al klaar voor volgend seizoen. Anders dan Standard.

Zo waren er in het tussenseizoen bij Standard heel wat veranderingen. Niet alleen een nieuwe coach, maar er waren ook problemen met én Junior Edmilson én Mehdi Carcela. Die laatste zal dan ook niet spelen in de Supercup. De voorbereiding verliep ook niet vlekkeloos, met amper 2 overwinningen uit 5 oefenwedstrijden.

Voor bookmaker Unibet is het dan ook bijzonder duidelijk wie deze wedstrijd zal winnen. Winst van Club Brugge staat op 1,75 keer je inzet. In Standard hebben ze bij Unibet minder geloof. Winst kan je namelijk 4,65 keer je inzet opleveren. Een duidelijk verschil.