AA Gent boekt makkelijke overwinning op het veld van tweedeklasser OHL

21-07-2018 19:52

AA Gent heeft zaterdagnamiddag op de nationale feestdag een oefenwedstrijd afgehaspeld op het veld van Oud-Heverlee Leuven. De Buffalo's wonnen makkelijk met 0-2. Nieuwkomer Limbombe en Andrijasevic namen de doelpunten voor hun rekening.

De wedstrijd kon moeilijk beter beginnen voor de bezoekers uit Oost-Vlaanderen. Limbombe profiteerde van een foutje in de Leuvense verdediging en schoot het leer makkelijk voorbij doelman Gillekens. Gent controleerde de rest van de eerste helft, maar kon de score niet meer uitdiepen.

Na de rust gingen de Buffalo's nadrukkelijker op zoek naar een tweede doelpunt. Vooral nieuwkomer Dompé was enorm gretig, maar Andrijasevic kopte zijn voorzet naast. Dat zette de Kroaat even later zelf recht. Vanop de penaltystip zette Andrijasevic de 0-2 eindstand op het scorebord.