KRC Genk wint zeer overtuigend van het Griekse Olympiakos

21-07-2018 16:53
5

KRC Genk heeft in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Griekse Olympiakos Piraeus enorm veel indruk gemaakt. De Limburgse club won met 4-0 van de Griekse topclub

Al na amper vijf minuten spelen kreeg Racing Genk een strafschop toegekend maar Leandro Trossard trapte de bal op de binnenkant van de paal. Na een halfuur maakte Trossard zijn misser echter goed door de 1-0 tegen de netten te schieten. Drie minuten later was het weer raak voor de Limburgers. Malinvoskyi zorgde voor de 2-0.

Ook na rust ging Genk rustig op zijn elan verder. In de 65e minuut mocht Trossard weer aanleggen vanop elf meter en deze keer miste de aanvaller niet, 3-0. Een kwartier voor tijd was het Zhegrova die voor de 4-0 eindstand zorgde en zo wint Genk aldus met duidelijke cijfers van het Griekse Olympiakos.