De Sutter spreekt zich uit over zijn toekomst: ‘Er zijn losse contacten’

De Sutter spreekt zich uit over zijn toekomst: ‘Er zijn losse contacten’

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 16:04za 21-07-2018 om 16:04

Tom De Sutter is naar de uitgang geduwd door Sporting Lokeren. De aanvaller keert terug van een vervelende knieblessure maar moet meteen uitkijken naar een nieuwe club. Tom De Sutter laat zich nu ook uit over zijn toekomst.

Hoofdtrainer van Lokeren Peter Maes heeft geen plannen met Tom De Sutter dus moet de spits op zoek naar een nieuwe club. De voormalig aanvaller van onder andere Anderlecht en Club Brugge mag ook niet meetrainen met zowel de A-kern als de B-kern en zelf heeft De Sutter ook al enkele contacten gelegd.

“Voorlopig heb ik enkel maar een paar losse contacten hier en daar, niks echt concreets. De voorbije weken was ik daar ook niet mee bezig. Ik heb me de afgelopen tijd vooral op revalideren geconcentreerd. Inmiddels is mijn knie helemaal genezen dus dat zit wel goed. Ik zal wel zien wat er de komende dagen op me afkomt”, vertelt De Sutter tegenover HLN.

De spits wordt overigens genoemd bij enkele Belgische amateurclubs, ook een avontuur in Australië of de Verengide Staten zou een optie zijn. Of blijft De Sutter alsnog in de Jupiler Pro League? De toekomst voor de aanvaller is alvast onzeker.

Poll

Waar ligt de toekomst van De Sutter?

(300 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws