'Twee Belgen op verlanglijstje van Barcelona om Nederlander op te volgen'

'Twee Belgen op verlanglijstje van Barcelona om Nederlander op te volgen'

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 15:35za 21-07-2018 om 15:35

Jasper Cillessen gaat FC Barcelona op korte termijn verlaten. Dat meldt het Spaanse Marca zaterdagnamiddag. Twee Belgen staan op het verlanglijstje van Barça om de Nederlander op te volgen als tweede doelman.

Waar de toekomst van Cillessen ligt, is vooralsnog niet duidelijk. De Oranje-international wordt gelinkt aan onder andere Chelsea, dat Thibaut Courtois waarschijnlijk naar Real Madrid ziet vertrekken. Wanneer Cillessen daadwerkelijk vertrekt uit Camp Nou, lijkt Barça zijn pijlen te richten op twee Belgen.

Koen Casteels (VfL Wolfsburg) en Simon Mignolet (Liverpool) zouden volgend Marca op het verlanglijstje van de Catalanen staan. Laatstgenoemde lijkt na de transfer van Alisson Becker overbodig bij Liverpool, terwijl Casteels graag een stap hogerop wil zetten na een sterk seizoen in Duitsland. Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach), Geronimo Rulli (Real Sociedad) en Marko Dmitrovic (Eibar) zijn de overige namen op het lijstje.

Plaats een reactie

Prpldynmt +7749
zaterdag 21 juli 2018 om 15:42
Beter eerste viool spelen bij de Europese subtop dan tweede viool spelen en je broek verslijten op de bank bij Barcelona.
Vind ik leuk
Patfey +6325
zaterdag 21 juli 2018 om 16:52
Bah, voor Mignolet, op zijn leeftijd, waarom niet, het staat altijd leuk op je visitekaartje en op je palmares. Casteels zie ik liever spelen, die moet, en kan, nog verder groeien.
Vind ik leuk
dethklok28 +5401
zaterdag 21 juli 2018 om 16:05
Dubbel gevoel. Van mij mag Mignolet komen. Al zou ik hem liever ergens zien spelen. Bij Barcelona zal hij enkel in de beker spelen.
Casteels is ook een goeie maar die moet op dit moment ook echt spelen. Die drie ander zie ik minder graag komen. Al moet ik eerlijk zijn, die van Eibar ken ik totaal niet. Sommer vind ik een goeie. Rulli ook maar als Argentijn zou die een plek innemen van niet EU spelers (geen idee of die Europees paspoort heeft) en als dat zo is dan is hij voor mij geen optie. Langs andere kant als ze die halen is er GEEN plaats voor Willian...
Vind ik leuk
Messifanboy +1209
zaterdag 21 juli 2018 om 21:51
Is er sws niet !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws