Gent betaalt hoge som voor Odjidja: Dat is anders sinds zijn vertrek bij Club

Gent betaalt hoge som voor Odjidja: "Dat is anders sinds zijn vertrek bij Club"

23-07-2018 11:20
23

De transfer van Vadis Odjidja Ofoe naar AA Gent lijkt bijna beklonken. De middenvelder van Olympiakos stapte niet mee op de bus voor een oefenwedstrijd.

De Griekse topclub bevindt zich momenteel in België. Olympiakos speelt zaterdagnamiddag een oefenwedstrijd tegen KRC Genk. Eén speler stapt niet mee op de bus richting Limburg. Volgens Sven Claes, journalist bij Het Belang van Limburg, is Vadis immers onderweg naar Oost-Vlaanderen.

Daar zal hij zaterdagnamiddag hoogstwaarschijnlijk zijn krabbel zetten onder een overeenkomst met AA Gent. Vadis keert dus terug naar de ploeg waar hij een groot deel van zijn jeudgopleiding genoot. Nadien speelde hij voor RSC Anderlecht, Club Brugge, Hamburg, Norwich en Legia Warschau.

Update 14.33 uur: AA Gent heeft de transfer bevestigd. Vadis Odjidja Ofoe verdedigt volgend seizoen de kleuren van de Buffalo's. De middenvelder keert dus terug naar de ploeg waar hij zijn eerste voetbalstapjes zette.

Update 23/07 (11u20): Het Laatste Nieuws weet volgens Griekse bronnen dat Gent maar liefst 2,5 miljoen euro op tafel legde voor Vadis. Een bedrag dat hij zeker waard is, aldus Michel Louwagie. "Sinds zijn vertrek bij Club is Vadis een mature man geworden", klinkt het.