Geen VS-uitnodiging van Liverpool voor Awoniyi, Origi en Markovic krijgen kans

Geen VS-uitnodiging van Liverpool voor Awoniyi, Origi en Markovic krijgen kans

21-07-2018 11:03
3

Een transfer van Taiwo Awoniyi komt er binnen de kortste keren aan. Liverpool vertrok deze week op oefenstag naar Amerika. In de selectie zitten enkele opvallende aan- en afwezigen.

Awoniyi zette onlangs zijn handtekening onder een contractverlenging bij Liverpool. De Nigeriaan leek ook zijn kans te gaan krijgen tijdens de voorbereiding. Hij zit echter niet in de 29-koppige selectie die naar Amerika is afgereisd.

Een transfer (lees: uitleenbeurt) van Awoniyi lijkt er dus snel aan te gaan komen. Club Brugge, KAA Gent en RSC Anderlecht toonden al interesse. Ook de Franse topclub AS Monaco is een kandidaat.

Opvallende aanwezigen
Terwijl Awoniyi er niet bij is, zijn er wel enkele opvallende aanwezigen. Zo krijgt Divock Origi een nieuwe kans om zich te bewijzen bij Liverpool. Hij wordt onder andere gelinkt aan Fenerbahçe, maar kan Jürgen Klopp misschien overtuigen om hem langer te houden.

Ook Lazar Markovic mocht mee naar de Verenigde Staten. De Serviër was in één van de eerste oefenwedstrijden bij Liverpool al goed voor een doelpunt. Nu krijgt hij een kans tegen Borussia Dortmund, Manchester City en Bayern München.

De selectie:
Karius, Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Mane, Salah, Gomez, Sturridge, Grujic, Klavan, Moreno, Lallana, Shaqiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Phillips, Jones, Markovic, Ojo, Woodburn, Kelleher, Camacho, Chirivella, Grabara.