‘Chelsea oogt op zeer verrassende vervanger voor Courtois’

‘Chelsea oogt op zeer verrassende vervanger voor Courtois’

20-07-2018 23:45
5

Thibaut Courtois is al een tijdje gewild door Real Madrid. De geruchten rond een transfer naar de Spaanse hoofdstad worden hardnekkiger en Chelsea ziet dan ook al uit naar een vervanger voor de Rode Duivel. Nu wordt zeer verrassend de naam van Joe Hart genoemd in Londen.

Volgens The Sun wil Chelsea Joe Hart overnemen van Manchester City. Erg opmerkelijk want Hart heeft een niet zo denderend seizoen achter de rug bij West Ham United waar hij op huurbasis speelde. Courtois heeft nog maar één jaar op zijn contract dus de transferprijs ligt niet zo hoog. Zo’n 35 miljoen euro zou genoeg zijn om de Belgische sluitpost in te lijven.

Chelsea zou op zijn beurt een kleine tien miljoen euro overhebben voor Joe Hart. Nieuwbakken coach Maurizio Sarri ziet in Hart een goedkope optie om Courtois te vervangen. Overigens is de Engelse doelman ook handig om het aantal ‘homegrown’-spelers binnen de selectie te bereiken. Momenteel is Hart op tournee doorheen de VS met Manchester City maar het ziet er naar uit dat coach Guardiola toch van plan is hem te lozen.