Cesc Fabregas hoopt dat Hazard toch blijft: ‘Hij is onze beste speler!’

Cesc Fabregas hoopt dat Hazard toch blijft: ‘Hij is onze beste speler!’

20-07-2018 23:30

Eden Hazard staat naar verluidt dicht bij een overgang naar Real Madrid. De Spaanse grootmacht is naarstig op zoek naar een waardige vervanger voor de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo en de Rode Duivel staat bovenaan het lijstje. Chelsea wil hun sterspeler uiteraard behouden.

Ook ploeggenoot Cesc Fabregas hoopt dat Hazard bij Chelsea blijft. "Ik denk dat hij de beste speler in onze ploeg is. Chelsea heeft hem nodig", wordt de Spaanse middenvelder geciteerd door Sporza. “Ik denk dat Chelsea zijn beste spelers moet houden. We zijn een topclub, we willen een topteam zijn, we willen dingen winnen en daarvoor heb je de beste spelers nodig. Eden is daar een van, we hebben hem nodig."

"Ik weet niet wat hij in gedachten heeft, maar het is een speler met wie we allemaal graag samenspelen. Vooral ik. Het is aan de club en Eden om te beslissen, maar voor ons is hij de belangrijkste speler. We willen dat hij blijft", besluit Fabregas. Eden Hazard wordt al geruime tijd bij Real Madrid genoemd, maar ook Neymar en Kylian Mbappé zijn namen die rondzingen. Al lijken die twee doelwitten van PSG onhaalbaar.