'Concurrent Vermaelen verrassend op weg naar Everton'

'Concurrent Vermaelen verrassend op weg naar Everton'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 22:29vr 20-07-2018 om 22:29

Marcel Brands lijkt hard op weg om zijn eerste Everton-aanwinsten binnen te halen. The Toffees zouden al dichtbij het halen van Richarlison zijn, maar ook het Barcelona-duo Yerry Mina en Lucas Digne is naar verluidt in beeld. Goed nieuws voor Thomas Vermaelen die met stevige concurrentie moet afrekenen bij Barcelona.

Mina heeft een weinig succesvol eerste half jaar in Catalonië achter de rug en werd al langere tijd aan Everton gelinkt. Zijn zaakwaarnemer heeft inmiddels tegenover de Spaanse radioshow Esports Cope bevestigd dat hij gesproken heeft gevoerd met Brands. Eerder op de dag meldde het Catalaanse RAC1 dat er op korte termijn twee verdedigers gaan vertrekken uit Camp Nou. Vermoedelijk doelt men op Digne, vrijdag de grote afwezige tijdens de Barcelona-lunch, en Mina.

Ondertussen zijn Brands en Everton ook bezig met het zoeken naar offensieve versterking. Volgens de BBC is de club van plan om 56 miljoen euro neer te leggen voor de Braziliaan Richarlison, terwijl ook Wilfried Zaha door diverse Engelse media aan Everton wordt gelinkt. De aanvaller van Crystal Palace lijkt echter een voorkeur voor Tottenham Hotspur te hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Vermaelen komend seizoen bij Barcelona blijven?

(138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws