'Alvaro Morata zet zinnen op terugkeer naar Italië, topclub lonkt'

'Alvaro Morata zet zinnen op terugkeer naar Italië, topclub lonkt'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 21:45vr 20-07-2018 om 21:45

Alvaro Morata heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Italië, waar hij eerder succesvol was met Juventus. De Spaanse spits heeft in zijn eerste seizoen bij Chelsea niet kunnen imponeren en weet dat Gonzalo Higuaín in aantocht is. Hij opteert daarom voor een transfer naar AC Milan.

Volgens journlaist Alfredo Pedulla van Corriere dello Sport wil Alvaro Morata terugkeren naar de Serie A. De Spaanse aanvaller lijkt maar niet te kunnen aarden in Londen en zou graag terug naar Italië willen verkassen. Bij Chelsea wil nieuwbakken coach Maurizio Sarri liefst een topaankoop verwezenlijken voor een nieuwe aanvalsleider. De naam van Gonzalo Higuain wordt volop genoemd.

Daardoor ziet Morata ook geen toekomst meer bij Chelsea. AC Milan lijkt de club te worden die bovenaan het lijstje staat. Eerder maakte Morata al het mooie weer bij Juventus, waar hij veel indruk maakte. De Spanjaard verdiende dan ook een transfer naar Chelsea maar dat bleek geen groot succes. Het valt nog maar af te wachten of Michy Batshuayi wel nog een toekomst heeft in Londen.

Poll

Moet Batshuayi nu zijn kans krijgen bij Chelsea?

(110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws