Napoli-voorzitter gaat weer los: 'Waarom zou ik die twee oude mannen vastleggen?'

Napoli-voorzitter gaat weer los: 'Waarom zou ik die twee oude mannen vastleggen?'

20-07-2018 18:25

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft op geheel eigen wijze de transfergeruchten rond zijn club ontzenuwd. Radio Kiss Kiss daagde hem uit voor een rondje waar of niet waar en De Laurentiis maakte van zijn hart geen moordkuil.

De eerste vraag die de flamboyante preses kreeg ging over Angel Di Maria en Karim Benzema, die nadrukkelijk gelinkt worden aan Napoli. "Totale onzin. Ik ben daar erg verrast over, want de journalist van Corriere dello Sport die dit schreef is zeer ervaren. Waarom zou ik deze twee - met alle respect - oude mannen willen vastleggen? Dat nieuws is belachelijk."

"Ik hoef de fans niet te pleasen. Ik heb respect voor ze, maar ze moeten rustig blijven en ons het werk laten doen", vervolgt De Laurentiis, die vervolgens verder ging. "Youssouf Sabaly? Niet waar. Die is geblesseerd, hoe kan ik nu iemand aantrekken die geblesseerd is? Danilo D'Ambrosio? Niet waar. Die komt niet. Radamel Falcao? Niet waar. Die scoort nooit meer, het is fake news."

Over Edinson Cavani is De Laurentiis wél enthousiast. "Hij is briljant, maar ik denk niet dat hij zijn salaris wil halveren. Hij verdient twintig miljoen euro bruto. Als hij me zou bellen en zou zeggen dat hij de helft van zijn salaris wil opgeven, zou dat geweldig zijn. Maar we hebben absoluut geen deal."