'Club Brugge heeft komst van WK-ganger nog niet opgegeven'

'Club Brugge heeft komst van WK-ganger nog niet opgegeven'

28-07-2018 14:21
11

De kans dat Club Brugge Bryan Oviedo overneemt, wordt steeds kleiner. De Costa Ricaan staat al een tijdje in de belangstelling van Blauw-Zwart, maar tot een transfer kwam het nog niet. Sunderland-eigenaar Stewart Donald gelooft er ook niet in.

De eigenaar van Sunderland bevestigde tegenover Roker Report dat Club Brugge interesse toont. Maar hij had slecht nieuws voor de Belgische landskampioen. "De belangstelling in Oviedo is toegenomen. Club Brugge heeft zijn interesse kenbaar gemaakt, maar ik denk niet dat ze hem kunnen betalen", gaf hij aan.

De transferprijs, maar vooral het loon van Oviedo zou een groot struikelblok zijn. Oviedo heeft ook meer clubs waaruit hij kan kiezen. "Er zijn nu ook een Franse en een Duitse club die zich hebben gemeld", aldus Donald. Een transfer lijkt er voor Club Brugge dus niet meteen aan te komen.

Update 14:21 uur: Oviedo overnemen lijkt moeilijk te worden, maar Blauw-Zwart heeft de komst van de international nog niet opgegeven. Volgens Roker Report blijven de Bruggelingen zijn situatie van dichtbij opvolgen. Sunderland zou inmiddels ook bereid zijn om Oviedo te verhuren. Er is naast Club Brugge nog een ploeg die interesse toont. Zo heeft ook de Spaanse tweedeklasser Cordoba CF hem op het lijstje staan.