Alisson onthult de reden waarom hij Liverpool boven Real Madrid verkoos

Alisson onthult de reden waarom hij Liverpool boven Real Madrid verkoos

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 15:55vr 20-07-2018 om 15:55

De Braziliaanse doelman Alisson heeft definitief de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De sluitpost kon ook naar Real Madrid maar hij heeft ervoor gekozen om een contract op Anfield te tekenen. Alisson onthult nu ook de reden waarom hij Liverpool boven Real Madrid verkoos.

De Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en AS Roma (5-2) heeft een grote rol gespeeld. “Ja, die avond is van invloed geweest op mijn beslissing”, laat Alisson op de officiële clubsite van Liverpool weten. “Als je zo’n belangrijke beslissing als deze neemt, is het niet alleen een beslissing om van club te veranderen.”

“Het verandert eigenlijk je complete leven, het leven van je familie, van mijn vrouw, van mijn dochter. Die wedstrijd was zonder meer van invloed, maar ik heb ook naar andere wedstrijden gekeken. Ik heb ook wedstrijden bekeken waarin ik kon zien hoe Klopp zijn team liet spelen.”

“Dat maakte me heel enthousiast om deel uit te maken van Liverpool”, gaat Alisson verder. “Afgezien van het feit dat het een grote club is, de spelers die hier hebben gespeeld en de prijzen die gewonnen zijn, hoop ik een bijdrage te leveren aan de geschiedenis van Liverpool.” Overigens is Alisson met zijn prijskaartje van 62,5 miljoen euro de duurste doelman aller tijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws