Misnoegde Preud'homme komt met duidelijk statement na debacle Carcela

Misnoegde Preud'homme komt met duidelijk statement na debacle Carcela

20-07-2018 15:18
11

Het debacle tussen Mehdi Carcela en Standard blijft voortduren. De smaakmaker van de Rouches is momenteel spoorloos en heeft zich niet op tijd bij de club gemeld na zijn vakantie. Nu komt coach Michel Preud’homme met een duidelijk statement naar buiten.

Eerder vertelde Preud’homme al dat de afwezigheid van Mehdi Carcela volledig uit de lucht kwam vallen. Nu lijkt de oefenmeester van Standard al spijt te hebben van de aankoop en het budget dat is geïnvesteerd in de Marokkaanse middenvelder. “Deze club heeft in hem geïnvesteerd. We hebben eind mei de aankoopoptie in zijn contract gelicht. Omdat we geloven in zijn kwaliteiten”, laat Preud’homme weten tegenover Het Belang van Limburg.

“Hij heeft vorig seizoen bewezen hoe belangrijk hij voor ons kan zijn. Anderzijds, als we één maand geleden hadden geweten dat we een deel van ons budget zouden uitgeven aan een speler die er nu nog niet is, dan hadden we met dat geld misschien beter een andere speler aangetrokken. Iemand die de hele voorbereiding met ons had kunnen meetrainen en zondag al inzetbaar was geweest tegen Club Brugge”, aldus een misnoegde Michel Preud’homme.