Neymar toont bewondering voor Ronaldo na overstap naar Juventus: ‘Een genie’

Neymar toont bewondering voor Ronaldo na overstap naar Juventus: ‘Een genie’

20-07-2018 14:59

Cristiano Ronaldo zal komend seizoen te bewonderen zijn in de Serie A. De Portugese superster maakt de overstap van Real Madrid naar Italiaanse topclub Juventus Turijn en ook Neymar heeft veel bewondering voor die keuze.

In een gesprek met Sky Sports vertelt Neymar dat Ronaldo een zeer grote transfer is voor het Italiaanse voetbal. “Ik denk dat Cristiano Ronaldo het Italiaanse voetbal gaat veranderen. Het zal weer het Italiaanse voetbal zijn dat ik keek toen ik kind was, want Cristiano Ronaldo is een geweldige speler.” Ook heeft de Braziliaan enorm lovende woorden over voor Cristiano Ronaldo.

“Hij is een legende in het voetbal, een genie. Ik ben blij voor hem dat hij dit besluit heeft genomen. Ik denk dat het een moeilijke beslissing voor hem is geweest, dus ik wens hem het beste. Alleen niet tegen PSG”, laat het Braziliaanse dribbelwonder met een knipoog weten. Neymar wordt nu volop genoemd als de opvolger van de Portugees bij Real Madrid maar het ziet er naar uit dat hij gewoon in Parijs zal blijven.