UPDATE: 'Transfertarget van Club Brugge trekt naar... 1B'

UPDATE: 'Transfertarget van Club Brugge trekt naar... 1B'

22-07-2018 09:50
9

Percy Tau trekt dan toch niet naar Club Brugge. De Zuid-Afrikaanse international werd even gelinkt aan Blauw-Zwart, maar gaat aan de slag in Engeland. Brighton & Hove Albion kondigde zijn komst aan.

De Zuid-Afrikaan zette zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de club. Tau moet echter niet hopen op een kans bij Brighton, hij wordt het eerste seizoen meteen uitgeleend door de club uit Zuid-Engeland.

Tau werd vorig seizoen verkozen tot beste speler in de lokale competitie. Hij zou zo'n 3,5 miljoen euro moeten kosten. Hij heeft ook twaalf caps voor de nationale ploeg van Zuid-Afrika achter zijn naam staan.

UPDATE 22/07 09:50 uur: Geen Club Brugge voor Tau, maar de Zuid-Afrikaan trekt mogelijk toch naar ons land. Zoals eerder gemeld is Brighton van plan om de aanvaller uit te lenen. De Engelse club denkt er volgens Soccer Laduma aan om hem naar... Union te sturen.

De kersverse eigenaar van de Brusselse club is ook eigenaar van Brighton en is bijzonder ambitieus. Met Union hoopt hij zo snel mogelijk Eerste Klasse A te bereiken. Daar moet Tau bij helpen.