UPDATE: 'Gent heeft Vadis nog niet, Olympiakos bevestigt Portugese interesse'

UPDATE: 'Gent heeft Vadis nog niet, Olympiakos bevestigt Portugese interesse'

21-07-2018 10:15
43

KAA Gent kan Vadis Odjidja-Ofoe bijna opnieuw verwelkomen. De 29-jarige middenvelder werd vanochtend gespot in België. Hij zou zijn medische tests hebben afgelegd. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De middenvelder is op een zijspoor bij Olympiakos en mag dan ook vertrekken. Een akkoord met de Griekse club is er naar verluidt nog niet, maar Gent besloot toch om hem al medisch te testen. Zodra er een akkoord gevonden is, kan de transfer officieel worden afgerond.

Odjidja werd al een tijdje gelinkt aan de Buffalo's, waar hij vijf jaar in de jeugd spelen. Gent ziet in Odjidja de gewenste versterking voor het middenvelder, zeker omdat hij ook voetbalbelg is.

De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 bij Olympiakos. Hij zou rond de drie miljoen euro moeten kosten. In het verleden kwam hij ook uit voor RSC Anderlecht en Club Brugge.

Update 21/07 10:15 uur: Ondanks de medische tests is Gent nog niet zeker van de komst van Vadis. Zo klinkt het in de Griekse media dat ook het Portugese Sporting CP nog steeds interesse toont. Dat bevestigt sportief adviseur bij Olympiakos, Christian Karembeu.

"Sporting volgt Odjidja al een hele tijd. We weten dat ze geïnteresseerd zijn. Als Sporting een goed bod doet, is het goed mogelijk dat we zaken gaan doen", klinkt het. Aangezien Gent en Olympiakos ook nog geen akkoord hebben bereikt, blijft het spannend voor de Buffalo's.