'The Reds' gaan weer volledig in het 'red', maar Antwerp kiest ook voor goud

'The Reds' gaan weer volledig in het 'red', maar Antwerp kiest ook voor goud

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 11:38vr 20-07-2018 om 11:38

Een nieuw seizoen betekent nieuwe shirts. Ook bij Antwerp. 'The Reds' kozen voor het thuistenue opnieuw voor een bijna volledig rode uitrusting. Daarnaast werd het uitshirt het vertrouwde wit, maar kreeg het derde tenue ook een gouden accentje.

'Voor het seizoen 2018 – 2019 trekt Antwerp als club voornamelijk de kaart van onze ‘Reds’. Een rode tenue, subtiel afgezoomd met witte accenten. In het shirt zelf is stijlvol maar toch duidelijk RAFC verwerkt, net zoals dit duidelijk als claim op beide mouwen en achteraan op de nek wordt meegegeven', schrijft Antwerp op de officiële website.

The Great Old geeft ook het stadion en de supporters een extra vermelding. 'In het shirt zelf is in de kraag opnieuw onze legendarische tribune 2 verwerkt als extra stimulans voor onze spelers. Met de supporters letterlijk en figuurlijk als continu steun in de rug krijgen onze spelers alles mee voor een topseizoen.'

'Voor zowel de rode als witte tenue opteerden we opnieuw voor een luxueuze 3D badge. De home-kousen zijn volledig rood met in het verlengde van de RAFC-verwijzing in het shirt, exact dezelfde verwijzing in de kousen: RAFC in het wit op rood', aldus de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws