'Roma identificeert Alisson-opvolger en onderhandelt'

'Roma identificeert Alisson-opvolger en onderhandelt'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 11:05vr 20-07-2018 om 11:05

Robin Olsen moet de erfenis van Alisson Becker op zich nemen bij AS Roma. Onder meer La Gazzetta dello Sport meldt dat de 28-jarige Zweedse doelman het belangrijkste doelwit is van de Romeinen.

Roma verkocht Alisson aan Chelsea voor een basisbedrag van 62,5 miljoen euro, waarmee de Braziliaan de duurste keeper ooit is. Dat bedrag kan door bonussen bovendien nog oplopen tot 72,5 miljoen. Toch lijkt de Italiaanse club niet heel diep in de buidel te willen tasten voor een opvolger. FC Kopenhagen vraagt namelijk zeventien miljoen voor Olsen, maar dat is Roma te gortig.

Technisch directeur Monchi hoopt op een deal tussen de tien en twaalf miljoen. Roma wil snel duidelijkheid van de Deense topclub anders verlegt het de aandacht naar Alphonse Areola van Paris Saint-Germain. Jasper Cillessen werd eerder ook nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar het Stadio Olimpico, maar lijkt vooralsnog dus niet in beeld. Dat is ook minder nieuws voor Koen Casteels, die in beeld is bij Barcelona

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws