'Barcelona heeft Rode Duivel nog altijd niet uit het hoofd gezet'

'Barcelona heeft Rode Duivel nog altijd niet uit het hoofd gezet'

Gepubliceerd: vrijdag 20 juli 2018 om 10:21vr 20-07-2018 om 10:21

De keeperscarrousel is begonnen. Eerst trok Gianluigi Buffon naar PSG. Woensdag volgde Alisson Becker. Dra verhuist waarschijnlijk ook Thibaut Courtois. En ook Koen Casteels kan deze zomer van club veranderen.

Terwijl Courtois op weg is naar Real Madrid. Kan zijn doublure bij de Rode Duivels naar concurrent Barcelona verhuizen. Het verhaal doet al een tijdje de ronde dat de Catalanen Casteels willen inlijven, maar tot nu toe werd de transfer nog niet concreet.

Volgens Mundo Deportivo kan daar binnenkort verandering in komen. Dan moet Jasper Cillessen wel Camp Nou eerst verlaten. De Nederlandse international kan op voldoende interesse rekenen, maar Barcelona laat hem niet gaan onder de dertig miljoen euro.

Casteels werd vorig seizoen verkozen tot Beste Doelman van de Bundesliga. Indien hij naar Barcelona verhuist, moet hij tevreden zijn met een statuut als bankzitter. De Duitser Marc-André ter Stegen blijft bij de Spaanse landskampioen de eerste keuze.

Lees ookCourtois en Alisson in de hoofdrol: massale keeperscarrousel op komst

Plaats een reactie

kasper90 +258
vrijdag 20 juli 2018 om 11:04
Liever toch zekerheid om te spelen dan zo goed als zeker heel het seizoen op de bank te zitten lijkt me, ook al met het oog op selectie RD
Vind ik leuk
vrijdag 20 juli 2018 om 21:00
Weegt bij jou het bankstatuut als derde keeper bij de Rode Duivels op tegen een bankstatuut als tweede keeper bij Barcelona...??? 😳
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws