Preud'homme tast compleet in het duister: ''Toen was er niks aan de hand''

Preud'homme tast compleet in het duister: ''Toen was er niks aan de hand''

20-07-2018 09:51
7

Standard staat voor zeer belangrijke weken, maar uitgerekend nu kan het geen beroep doen op Mehdi Carcela. De sterkhouder is namelijk spoorloos sinds hij zich niet op tijd meldde na zijn vakantie. Carcela zou een beter contract af willen dwingen. Trainer Michel Preud'homme is verrast door de onverwachte situatie.

''Voor mij is dit een complete verrassing. Ik heb Mehdi nog gezien na het WK. Toen was er nog helemaal niets aan de hand. We hebben toen een goed gesprek gehad over voetbal en samen een datum afgesproken wanneer hij weer zou aansluiten op training. Ik was verrast toen hij maandag niet kwam opdagen'', klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Voor de teruggekeerde oefenmeester is het ook gissen naar een reden. Momenteel kan het immers niet aan de hoofdrolspeler zelf worden gevraagd. ''De club heeft geprobeerd contact te leggen, maar we kunnen hem niet bereiken. Er is niemand om mee te praten over deze situatie'', aldus Preud'homme.

Terwijl er van Carcela ieder spoor ontbreekt, dreigen de Rouches nog een steunpilaar van het afgelopen seizoen kwijt te raken. Junior Edmilson kiest voor een lucratieve transfer.