'AS Roma mengt zich in strijd om begeerde Braziliaan'

'AS Roma mengt zich in strijd om begeerde Braziliaan'

19-07-2018 14:11

AS Roma heeft zich gemengd in de strijd om het Braziliaanse toptalent Malcom. De 21-jarige aanvaller van Girondins de Bordeaux wordt naar verluidt ook begeerd door Internazionale, Tottenham Hotspur en Valencia. 

Malcom kan als buitenspeler en als aanvallende middenvelder fungeren en is daarom een interessante optie voor Roma. De club beschikt spoedig over voldoende financiële middelen: de recordtransfer van doelman Alisson Becker naar Liverpool is bijna in kannen en kruiken. Lange tijd leek Internazionale de topfavoriet in de strijd om Malcom, maar nu er nog altijd geen doorbraak is ziet Roma zijn kans schoon. 

Fernando Garcia, zaakwaarnemer van Malcom, bevestigt tegenover TeleRadioStereo dat er contact is met Roma. "We hebben contact. De speler wil zelf graag naar Italië", aldus Garcia. Naar verluidt vraagt Bordeaux 40 miljoen euro voor de Braziliaan. Monchi, technisch directeur van Roma, zei op een persconferentie donderdagmiddag dat het aantrekken van Malcom inderdaad tot de opties behoort. Mocht Malcom naar Rome verkassen, dan heeft Justin Kluivert er een geduchte concurrent bij.