'Barcelona wil recordaankoop in deal betrekken om Hazard naar Spanje te halen'

'Barcelona wil recordaankoop in deal betrekken om Hazard naar Spanje te halen'

19-07-2018 09:33
24

De strijd om Eden Hazard is in alle volledigheid losgebarsten. Spaanse grootmachten FC Barcelona en Real Madrid zijn verwikkeld in een prestigestrijd. Real heeft meer financiële middelen om tot een akkoord met Chelsea te komen, maar Barcelona zoekt een alternatieve oplossing. Bijvoorbeeld door Ousmane Dembélé in de deal te betrekken.

Volgens radiostation Onda Cero is Barcelona er veel aan gelegen om het gevecht om Hazard te winnen. In het programma El Transistor werd de nieuwste strategie van de Catalanen besproken. Barcelona wil spoedig een concreet bod uitbrengen. Het gaat hierbij naar verluidt om Dembélé plus een aanzienlijk geldbedrag. Dembélé werd een jaar geleden met een basissom van 115 miljoen euro nog de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Mede door blessures maakte hij de verwachtingen niet waar in zijn debuutseizoen.

Barcelona zou eerder al contact hebben opgenomen met de zaakwaarnemer van Hazard om te polsen of de Rode Duivel daadwerkelijk Chelsea wil verruilen voor een avontuur in Spanje. Kersvers Chelsea-trainer Maurizio Sarri hoopt Hazard echter nog op andere gedachten te brengen. Volgens bronnen bracht Real Madrid al een bod uit op Hazard én Thibaut Courtois, maar werd dit afgewezen.