Trebel onthult toekomstplannen: “Ik wil nog steeds vooruitgang boeken”

Trebel onthult toekomstplannen: “Ik wil nog steeds vooruitgang boeken”

29-07-2018 07:15
18

Adrien Trebel wordt al een tijdje gelinkt aan een vertrek bij Anderlecht. De 27-jarige Fransman zou een nieuwe stap willen zetten. Tijdens een voetbalkamp in het Waalse Soignies reageerde hij op die geruchten.

Trebel beantwoordde woensdag vragen van enkele kinderen. Eén ervan durfde zowaar vragen wat er waar is van de transfergeruchten. "Als ik vertrek, zal het voor een sportief project zijn", tekende Het Nieuwsblad op. "Als ik verander van club, wil ik vertrouwen voelen en weten dat ik veel ga spelen. Maar ik weet nog niet wat er met mij zal gebeuren. De enige zekerheid is dat ik nog drie jaar contract heb bij Anderlecht."

Hij lijdt ook niet aan 'transferitis' en zet zich honderd procent in tijdens deze voorbereiding. "Ik ga voluit in deze voorbereiding. Ik hou me niet in om een blessure te vermijden met het oog op een transfer", verzekert hij.

Update 28/07 23u49:

RTBF-journalist Manuel Jous geeft aan dat Trebel zich na de wedstrijd over Kortrijk uitliet over zijn toekomst. De middenvelder zou hebben laten uitschijnen dat hij een vertrek bij Anderlecht nog niet uitsluit, maar vooral wacht op een goed voorstel.

Update 29/07 07u15

De toekomst van Adrien Trebel bij Anderlecht blijft onzeker. In een gesprek met La Dernière Heure onthult de middenvelder zijn toekomstplannen. “De transferperiode duurt nog tot 31 augustus. We zijn zeker in gesprek over een verlenging van mijn contract bij Anderlecht.”

“Maar tegelijkertijd is een transfer niet uitgesloten. Ik ga alleen weg als een ander project echt top is en de club belangrijker is dan Sporting. Ik wil nog steeds vooruitgang boeken in mijn carrière. Maar ik zie mezelf niet van Anderlecht vertrekken voor een lagere club", aldus Trebel