'PSG wil Barcelona hak zetten en klopt aan bij Ajax voor talentvolle middenvelder'

'PSG wil Barcelona hak zetten en klopt aan bij Ajax voor talentvolle middenvelder'

18-07-2018 23:28
3

FC Barcelona wil nog deze week een nieuw bod uitbrengen op Frenkie de Jong. De Catalanen vrezen echter dat de onderhandelingen met Ajax een stuk gecompliceerder worden nu ook Paris Saint-Germain zich heeft gemeld voor de middenvelder.

Dat meldt Diario Sport woensdag. Barça zit al weken achter de handtekening van De Jong aan. De Nederlander wil zelf dolgraag de overstap maken naar Camp Nou, maar er is nu een serieuze kaper op de kust. Dat PSG recent sportief directeur Antero Henrique naar een ontmoeting met zaakwaarnemer Ali Dursun stuurde is veelbetekenend voor de intenties van de Fransen.

PSG zoekt een middenvelder die zowel op '6' als '8' uit de voeten kan en De Jong voldoet uitstekend aan dat profiel. Daarnaast staan er nog enkele andere namen op het lijstje: N'Golo Kante (Chelsea), Julian Weigl (Borussia Dortmund) en Radja Nainggolan (Internazionale). De interesse in de Belg is opvallend, aangezien hij AS Roma pas deze zomer verliet voor Inter.

Derde bod op komst
Barça bracht tot dusver twee keer een bod uit op De Jong, maar Ajax viel nog niet te vermurwen. Hoe hoog het derde voorstel zal zijn, is niet duidelijk. De Amsterdammers hebben een prijskaartje van vijftig miljoen euro op De Jong geplakt, maar dat bedrag hebben de Catalanen nog niet geboden.