'Welbeck mag weg bij Arsenal: Everton wil hem en seizoensrevelatie halen'

'Welbeck mag weg bij Arsenal: Everton wil hem en seizoensrevelatie halen'

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 08:26wo 18-07-2018 om 08:26

Everton hoopt Richarlison over te nemen van Watford. Marco Silva stond vorig jaar aan het roer van The Hornets en werkte daar samen met de Braziliaanse aanvaller. Onder Silva ontpopte Richarlison zich tot één van de revelaties in de Premier League.

Nu hoopt de Portugees hem naar Everton te halen, meldt The Times woensdag. Silva heeft bij director of football Marcel Brands aangegeven dat hij Richarlison graag wil hebben. Nu is het aan Brands om in onderhandeling te treden met Watford.

Duidelijk is niet wat de Premier League-club vraagt, maar de aanvaller zal niet voor een appel en een ei op te halen zijn. Watford betaalde twaalf miljoen euro voor Richarlison, die eerder ook al op de radar van Tottenham Hotspur stond.

Naast Richarlison aast Everton ook op Danny Welbeck. De spits mag vertrekken bij Arsenal en heeft in Londen nog een contract voor een jaar. Welbeck kwam vorig seizoen nog 28 competitieduels in actie, maar de verwachting is dat hij onder Unai Emery een reserverol gaat krijgen. Daarom mag hij weg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws