'Everton verrast en lijkt Braziliaan voor de neus van Inter weg te kapen'

  'Everton verrast en lijkt Braziliaan voor de neus van Inter weg te kapen'

  Marcel Brands, Director of Football van Everton, lijkt een verrassende slag te slaan op de transfermarkt. The Toffees zijn dicht bij het aantrekken van Malcom, meldt Sky Sports dinsdagavond. Het zou de eerste grote aankoop zijn voor Brands.

  De 21-jarige Malcom stond nadrukkelijk in de belangstelling van onder meer Tottenham Hotspur en Internazionale. De Italianen leken met de Braziliaanse smaakmaker van Bordeaux aan de haal te gaan, maar slaagden er niet in om de deal af te ronden. De Nerazzurri zetten in op een huurtransfer met optie tot koop, waar de Fransen hem direct wilden verkopen.

  Het geeft Everton en Brands de kans om Malcom voor de neus van Inter weg te kapen. De Premier League-club is bereid om zo'n 34 miljoen euro te betalen. Malcom kan een vijfjarig contract tekenen op Goodison Park ter waarde van 90.000 euro per week. De verwachting is dat Everton donderdag om tafel gaat met Bordeaux om de transfer af te ronden.

  Poll

  Is Everton een goede club voor Malcolm?

  (97 stemmen)

  Plaats een reactie

  Wolf1986 +1599
  woensdag 18 juli 2018 om 06:44
  Ik vind het een goede keuze. De coach lijkt me instaat om Everton terug op de rails te krijgen, en dan is de club toch een mooie stap omhoog.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws