'De kat van Carcela heeft het druk, beestje voor de tweede dag op rij in Luik'

'De kat van Carcela heeft het druk, beestje voor de tweede dag op rij in Luik'

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 18:10di 17-07-2018 om 18:10

Mehdi Carcela is maandag niet komen opdagen voor zijn eerste oefensessie van het seizoen bij Standard. De Marokkaanse spelmaker zou azen op een verbeterd contract. Het is twijfelachtig of hij dat krijgt, maar hij mag zich sowieso aan een stevige boete verwachten.

Dat meldt Het Belang van Limburg. Standard deed namelijk net hetzelfde bij Junior Edmilson, die een week langer vakantie nam dan toegelaten. Bij de Rouches betreuren ze de situatie uiteraard. Aanstaande zondag staat voor Standard namelijk de Supercup tegen Club Brugge op het programma.

Carcela was vorig seizoen één van de grote sterkhouders bij Standard, maar hij zou aan het azen zijn op een sterk verbeterd contract. Dat is best opvallend, want de Marokkaanse international zette pas deze zomer zijn handtekening onder een overeenkomst bij de Luikenaars.

Update 18.10: Maandag stuurde Carcela zijn kat naar de training van Standard. Dinsdag deed de speler dat volgens L'Avenir nog eens. Zelf was Carcela voor de tweede dag op rij niet te zien op de oefenvelden van Standard. De voorbereiding op Super Cup tegen Club Brugge verloopt daardoor bij Standard niet geweldig.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws