Franse wereldkampioenen betrokken bij 'brandblusserincident' om drie uur 's nachts

Franse wereldkampioenen betrokken bij 'brandblusserincident' om drie uur 's nachts

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 16:33di 17-07-2018 om 16:33

Het WK is voor wereldkampioen Frankrijk niet geheel zonder incidenten verlopen. Nadat Les Bleus in de achtste finales hadden afgerekend met Argentinië, gingen enkele spelers stappen in Moskou en zetten ze het spelershotel op stelten.

Volgens The Independent keerden de feestgangers om drie uur 's nachts terug in het hotel. Sommige spelers hielden vervolgens een gevecht met brandblussers, waardoor het alarm afging. Meerdere hotelgasten, waaronder bondscoach Didier Deschamps moesten zich verzamelen in de hotellobby. Zelfs de brandweer moest uitrukken, maar kon weer vertrekken nadat er sprake leek te zijn van loos alarm.

Een schuldbewuste Adil Rami bevestigt de berichtgeving. De verdediger, die na het WK zijn interlandloopbaan beëindigde, blikt in gesprek met TF1 terug op het incident. "Het was allemaal mijn fout. Ik zat Fortnite te spelen in mijn kamer en de andere spelers gingen van deur tot deur om iedereen wakker te maken. ", vertelt de verdediger, die lastig werd gevallen door Benjamin Mendy. "Toen pakte ik mijn brandblusser en ik begon te spuiten. Het was net Ghostbusters! Ik dacht dat ik naar huis gestuurd zou worden."

Zo ver zou het uiteindelijk niet komen, maar Rami kwam uiteindelijk tot nul speelminuten in Rusland.

Plaats een reactie

Zetterberg +12733
dinsdag 17 juli 2018 om 17:13
Toch een verschil tussen plezier maken en een stel tieners dat zich alles kan permitteren...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws