'70 miljoen euro voor felbegeerde Alisson: deal lijkt kwestie van tijd'

'70 miljoen euro voor felbegeerde Alisson: deal lijkt kwestie van tijd'

17-07-2018 15:36
3

Alisson Becker vervolgt zijn carrière mogelijk bij Liverpool. De Premier League-club is met AS Roma in onderhandeling over een transfer van de 25-jarige doelman, zo meldt Sky Sports Italy. 

Volgens de berichtgeving is Alisson dicht bij een overstap naar Liverpool. Al maanden wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van Alisson. De Braziliaanse sluitpost van AS Roma heeft opnieuw een sterk seizoen achter de rug en was de eerste keeper van Brazilië op het wereldkampioenschap in Rusland. Vele Europese topclubs zijn de afgelopen maanden gelinkt aan Alisson.

Liverpool, dat eveneens in mei al in verband werd gebracht met een transfer van Alisson, wil nu doorpakken met het contracteren van de doelman. The Reds hebben zeventig miljoen euro geboden voor Alisson en daarmee lijkt een akkoord aanstaande. De Italiaanse club vraagt namelijk 'slechts' 75 miljoen euro voor de Braziliaan. 

Met Loris Karius en Simon Mignolet heeft Liverpool twee keepers die afgelopen seizoen niet wisten te overtuigen. Karius ging opzichtig in de fout in de verloren Champions League-finale, waarna de roep om een nieuwe keeper toenam in Liverpool.