Update: 'Club Brugge grijpt naast nieuwe spits omwille van financieel detail'

  Update: 'Club Brugge grijpt naast nieuwe spits omwille van financieel detail'

  Gepubliceerd: woensdag 1 augustus 2018 om 21:12wo 01-08-2018 om 21:12

  Zoals eerder al werd aangekondigd komt de Venezolaanse spits Jan Carlos Hurtado testen bij Club Brugge. Hij werd al gespot op de training van de beloften, waar ook een veel bekender gezicht zijn opwachting maakte.

  Een aanwezige supporter zag namelijk ook dat Sven Vermant van de partij was op die training. Vermant kwam vorig seizoen nog aan de kost als beloftentrainer van Club Brugge, maar werd daar weggehaald om T1 te worden bij Waasland-Beveren. Na een veelbelovende start werd hij toch op de keien gezet en vervangen door Yannick Ferrera.

  Nu is hij opnieuw gespot op de beloftentraining van Club. Was hij enkel op bezoek, of is er meer aan de hand? Hij nam in ieder geval niet deel aan de training. Naast Hurtado zijn er overigens ook nog enkele andere testers opgedoken, maar hun namen zijn voorlopig niet vrijgegeven.

  Update 30/07 om 20.30 uur: Volgens journalist Manolo Davila is Hurtado niet langer verbonden aan Deportivo Táchira. "De speler staat op het punt een contract te ondertekenen in België", aldus Davila. Mogelijk is Hurtado dus onderweg naar Brugge om een contract te tekenen bij Blauw-Zwart.

  Update 1/08 om 21.12 uur: Hurtado komt niet naar Club Brugge. Journalist Manolo Davila heeft via Twitter laten weten dat de Venezolaanse aanvaller geen akkoord kon vinden met Blauw-Zwart. "Door een klein detail over het financiële viel de komst van Jan Hurtado naar Brugge in het water, zijn toekomst ligt nog steeds in Europese landen", aldus Davila.

  Plaats een reactie

  Rune1891 +3726
  dinsdag 17 juli 2018 om 14:54
  Had er ook 1tje zien lopen bij de beloftes die ik nog nooit had gezien, leek wel het broertje van Diatta
  Vind ik leuk
  Zelfkweek +957
  dinsdag 17 juli 2018 om 15:31
  Ssssssssst niet voortvertellen.........kapers weet je wel ;))
  Vind ik leuk
  Den Didi +337
  maandag 30 juli 2018 om 20:38
  Haha ik hou jullie in het oog 👁
  Vind ik leuk
  woensdag 1 augustus 2018 om 21:42
  Sven vermant de verpersoonlijking van blauw zwart.. Die gast denkt dat hij den voetbal heeft uitgevonden. Als ge die op straat tegenkomt, weet ge het wel Zenne.. vermant foi foi foi wat een irritante mottige gelkop. Ik hoop echt dat die terugkomst bij Brugge. Met zijne expertise van het spelletje 😂😂🤪
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws