Update: 'Club Brugge grijpt naast nieuwe spits omwille van financieel detail'

Update: 'Club Brugge grijpt naast nieuwe spits omwille van financieel detail'

01-08-2018 21:12
2

Zoals eerder al werd aangekondigd komt de Venezolaanse spits Jan Carlos Hurtado testen bij Club Brugge. Hij werd al gespot op de training van de beloften, waar ook een veel bekender gezicht zijn opwachting maakte.

Een aanwezige supporter zag namelijk ook dat Sven Vermant van de partij was op die training. Vermant kwam vorig seizoen nog aan de kost als beloftentrainer van Club Brugge, maar werd daar weggehaald om T1 te worden bij Waasland-Beveren. Na een veelbelovende start werd hij toch op de keien gezet en vervangen door Yannick Ferrera.

Nu is hij opnieuw gespot op de beloftentraining van Club. Was hij enkel op bezoek, of is er meer aan de hand? Hij nam in ieder geval niet deel aan de training. Naast Hurtado zijn er overigens ook nog enkele andere testers opgedoken, maar hun namen zijn voorlopig niet vrijgegeven.

Update 30/07 om 20.30 uur: Volgens journalist Manolo Davila is Hurtado niet langer verbonden aan Deportivo Táchira. "De speler staat op het punt een contract te ondertekenen in België", aldus Davila. Mogelijk is Hurtado dus onderweg naar Brugge om een contract te tekenen bij Blauw-Zwart.

Update 1/08 om 21.12 uur: Hurtado komt niet naar Club Brugge. Journalist Manolo Davila heeft via Twitter laten weten dat de Venezolaanse aanvaller geen akkoord kon vinden met Blauw-Zwart. "Door een klein detail over het financiële viel de komst van Jan Hurtado naar Brugge in het water, zijn toekomst ligt nog steeds in Europese landen", aldus Davila.