Voorzitter bevestigt deal met Club Brugge: ''Kon de concurrentie niet aan''

Voorzitter bevestigt deal met Club Brugge: ''Kon de concurrentie niet aan''

19-07-2018 08:21
14

Club Brugge heeft een belangrijke slag geslaan op de transfermarkt. Verschillende Turkse bronnen geven namelijk aan dat Matej Mitrovic binnen is.

Club heeft hem kunnen overnemen voor 3,9 miljoen euro, zo klinkt het in Turkije. Blauw-Zwart heeft nog nooit zoveel geld betaald voor een verdediger, maar Mitrovic bewees afgelopen jaar al dat hij een meerwaarde is voor de troepen van Ivan Leko.

Na een lange transfersoap zouden alle partijen nu tot een akkoord gekomen zijn. De vraag is wel of dit gevolgen heeft voor de eventuele komst van Marcos Senesi. Die Argentijnse verdediger van San Lorenzo stond ook op het verlanglijstje, maar met Poulain, Scholz, Decarli, Denswil en Mechele heeft Club nu al vijf opties lopen voor die positie. 

Update 19/7 08.21: Besiktas-voorzitter Fikret Orman heeft bevestigd dat Mitrovic op weg is naar Club Brugge Tegen Futbol Arena legde hij uit waarom hij de Kroaat laat gaan. ''Er bestaan niet zoals als 100 procent succes met transfer. We namen Mitrovic om in de toekomst ietst toe te voegen. Een Kroatische international en jong. We verkopen hem omdat hij zich moet ontwikkelen en speeltijd nodig heeft. Met Pepe, Tosic, Vida en Necip hebben wij veel ervaren spelers. Hij kon die niet aan'', aldus Orman.