Belgische voetbalbond wil Anderlecht aftroeven: Daar moeten we iets mee doen

Belgische voetbalbond wil Anderlecht aftroeven: "Daar moeten we iets mee doen"

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 12:34di 17-07-2018 om 12:34

Vincent Kompany is bezig aan zijn nadagen als voetballer. Het is een publiek geheim dat Anderlecht hem terug naar ons land wil halen, maar paars-wit is niet alleen met dat idee. Ook de Belgische voetbalbond heeft zijn oog laten vallen op Kompany.

Wanneer Kompany zijn voetbalschoenen aan de haak hangt, wil de KBVB hem helpen aan een nieuwe start. 'Als morgen Vincent Kompany stopt, moeten we daar iets mee doen', stelt Chris Van Puyvelde, sportief directeur van de KBVB, in Sport/Voetbalmagazine.

De KBVB rekent niet alleen op de komst van Kompany. "Wij moeten deze Duivels integreren in ons voetbalbestel. De Franse jongeren spelen in de CFA, ook dat moeten we meenemen. De onze integreren bij de amateurs, daarna in 1B.'

Voorlopig blijft de 32-jarige Kompany nog even voetballen. Bij Manchester City loopt zijn contract nog door tot medio 2019. 

Plaats een reactie

dinsdag 17 juli 2018 om 14:25
Eindelijk ene die uit zijn winterslaap ontwaakt is
Vind ik leuk
Rsca-fan99 +1351
dinsdag 17 juli 2018 om 23:13
Rsca had hem nu al moeten contacteren.. biedt hem een spelerscontract aan en vraag hem wat hij na zijn carrière wilt gaan doen.. hij is een voorbeeld op alle gebieden.. er is alleen de vraag .. wilt hij al op zijn 33ste terugkeren naar velden zoals WB of kortrijk?? En wilt zijn madam in België komen wonen??
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws