'FC Barcelona houdt grote schoonmaak: zeven spelers op transferlijst'

'FC Barcelona houdt grote schoonmaak: zeven spelers op transferlijst'

Gepubliceerd: dinsdag 17 juli 2018 om 11:09di 17-07-2018 om 11:09

Bij landskampioen FC Barcelona is een ongekende uittocht komst. Liefst zeven spelers zijn door de Catalaanse grootmacht op de transferlijst geplaatst, melden Spaanse media dinsdag. Verder zouden ook onder meer Jasper Cillessen en Yerri Mina kunnen vertrekken. 

Van Aleix Vidal, Marlon Santos, Munir, Douglas, Rafinha, Sergi Samper en André Gomes wil Barça sowieso afscheid nemen. De zaakwaarnemers van het zevental weten inmiddels dat zij hun cliënten deze zomer kunnen slijten bij een andere club.

Rafinha werd afgelopen seizoen verhuurd aan Internazionale. Een optie tot koop werd niet gelicht. Nu zouden diverse clubs uit Italië en Engeland belangstelling hebben. Ook Gomes gaat mogelijk aan de slag in de Premier League. Onder meer Tottenham Hotspur, Arsenal en Wolverhampton Wanderers worden aan de Portugees gelinkt. 

Cillessen & Mina
Reservedoelman Cillessen zou ondertussen azen op een vertrek. Chelsea en AS Roma houden zijn situatie bij Barça in de gaten. Bankzitter Mina (foto) wil na een prima WK met Colombia naar een club die hem wél speelminuten gunt en ook linksback Lucas Digne en spits Paco Alcacer zijn niet tevreden over hun situatie in Camp Nou. 

Plaats een reactie

kasper90 +260
dinsdag 17 juli 2018 om 11:15
Betekent dit dat Vermaelen dit seizoen sowieso blijft, ondanks zijn blessuregevoeligheid? Dat zou mij verwonderen, maar ok, ik hoop voor hem dat hij nog eens sinds lang een seizoen zonder problemen kan spelen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws