Deed KV Oostende goede zaken op de markt? Dat zullen zeker aanwinsten zijn

Deed KV Oostende goede zaken op de markt? "Dat zullen zeker aanwinsten zijn"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 20:33ma 16-07-2018 om 20:33

Na het vertrek van Marc Coucke als voorzitter en Adnan Custovic als coach is KVO bezig aan een heuse make-over. Heel wat spelers vertrokken, maar er werden ook een pak jongens aangetrokken. Bij KVO denken ze toch klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

CEO Patrick Orlans kijkt met veel vertrouwen uit naar het begin van volgend seizoen. "Mijn gevoel is in ieder geval positief. Faes, Guru, Milovic: dat zullen vrijwel zeker aanwinsten zijn. Broos en Plancke hebben hun examen doorstaan, nu is het aan Gert Verheyen en Franky Van der Elst”, zei hij aan Het Laatste Nieuws.

KVO zag met Coucke wel de sterke man vertrekken. "Vandaag wordt er na zes maanden opnieuw over KVO gesproken en niet langer over Coucke. Dat is de grote verdienste van ons ganse team".

KVO versterkte zich de voorbije weken met Sindrit Guri (Kukesi), Goran Milovic (Chongqing Lifan), Indy Boonen (Man Utd), François Marquet (Waasland-Beveren), Wout Faes (Anderlecht), Fabrice Ondoa (Sevilla) en Fashion Sakala (Spartak Moskou).

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17612
maandag 16 juli 2018 om 20:59
Sinds wanneer moeit orakel Orlans zich met het sportieve? Lol
Vind ik leuk
Rsca-fan99 +1153
maandag 16 juli 2018 om 22:56
Ik ben benieuwd naar Faes.. gaat hij eindelijk zijn talent tonen of is hij overschat geworden tijdens zijn jeugdjaren.. hij mag tonen dat rsca ongelijk had door hem te laten gaan MAAR dan zal hij zijn niveau toch serieus de hoogte moeten induwen want in Nederland was het zowel bij Heerenveen als bij Excelsior niet overtuigend genoeg.
Vind ik leuk
Polikarpus +185
dinsdag 17 juli 2018 om 12:45
Het zijn maar oefenmatchen, maar de eerste resultaten zijn alvast hoopgevend. Op verdedigend vlak zitten we nog zeer goed met lombaerts, bjelica en capon. Die milovic en faes zullen denk ik ook aanwinsten zijn. Van voor hebben we een nieuwe targetman Guri en onze snelle spits Zivko blijft. Met nkaka en vdd hebben we een goed centraal duo op het middenveld. Op de flanken genoeg opties met ervaring van canesin en rajsel. Dit aangevuld met een paar talentvolle beloften.

Juist de afwerking kan nog beter. Tegen waregem wel gewonnen met 4-1, maar het kon ook meer geweest zijn.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws