Cercle ziet af op de transfermarkt: Ze zijn zeldzaam en duur

Cercle ziet af op de transfermarkt: "Ze zijn zeldzaam en duur"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 19:21ma 16-07-2018 om 19:21

Heel wat clubs hebben al een rumoerige transferperiode achter de rug. Daarbij hoort vaak ook de zoektocht naar goede (voetbal)Belgen. Ook voor Cercle Brugge. Maar de Vereniging kent daarin nog maar weinig succes.

Volgens sportief directeur François Vitali is het niet gemakkelijk om voetbalbelgen te halen. "Het gaat in de eerste plaats om kwaliteit. We willen graag Belgen, maar ze zijn zeldzaam en duur en elke Belgische club zoekt ze", zegt hij.

"En waarom zouden we ook de eigen jeugd geen kans geven, zoals Robbe Decostere en Charles Vanhoutte? We willen nog retouches aanbrengen en zoeken nog twee spitsen", geeft hij aan tegenover Het Nieuwsblad.

Bij AS Monaco lopen er met Adrien Bongionvanni, Francesco Antonucci en Eliot Matazo nog enkele Belgen rond. Of spelers van dat trio ook naar Cercle Brugge trekken, is nog maar de vraag.

Plaats een reactie

maandag 16 juli 2018 om 20:31
Elke Belg die naar Cercle gaat weet dat het is om op de bank te zitten , de Monaco spelers goed of slecht zullen spelen
Vind ik leuk
dinsdag 17 juli 2018 om 08:34
Ipv goedkope 3e rangs buitenlanders aantrekken beter eens naar de amateurklasses onze vroegere 3en en 4een klasse gaan scouten. Loopt genoeg talent rond. Zijn goedkoper en super gemotiveerd.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws