Leko is tevreden met Brugse winst, maar: Er is nog werk aan de winkel

Leko is tevreden met Brugse winst, maar: "Er is nog werk aan de winkel"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 13:50ma 16-07-2018 om 13:50

Club Brugge nam het afgelopen weekend in een oefenwedstrijd op tegen Hapoel Haïfa. Die werd met 3-1 gewonnen. Een moeizame overwinning, maar Ivan Leko is toch tevreden.

"Ik zag progressie in vergelijking met een tot twee weken geleden", reageerde de coach van Club Brugge op de officiële website. "Er was goede wil, we hebben meteen degelijk gespeeld. De intensiteit was daar, ik heb enkele mooie acties gezien en mooie doelpunten. Het belangrijkste is dat we als ploeg gespeeld hebben."

Toch wil hij nog verbetering zien. "Er is nog werk aan de winkel. Maar dat is normaal. Het is wel te vroeg om te spreken over de defensie. Als we offensief willen voetballen dan moeten we een perfecte organisatie neerzetten. Dat is nu soms nog moeilijk, maar we weten perfect wat er beter moet worden."

De coach kijkt al uit naar de komende confrontaties, waaronder de Supercup tegen Standard. "We willen alles doen om elke wedstrijd te winnen. We hebben nog één week, elke wedstrijd is belangrijk voor ons. Het is niet de bedoeling om nu al 100% te zijn", besluit hij.

Plaats een reactie

freeman +13328
maandag 16 juli 2018 om 14:26
Leuke samenvatting aangaande de stand van zaken .
Wordt inderdaad heel wat te sleutelen . Kreeg vorig seizoen niet zo veel tijd , getuige hiervan de uitschakeling voor Europees voetbal !
" In Ivan we trust ! "
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws